20.2.06

Tα κέρδη toυ Saffron!!!


Ο κρόκος της Κοζάνης (Saffron) είναι απο τα λιγότερο διαδεδομένα αγροτικά προϊόντα της ελληνικής γής που φαίνεται όμως ότι εκπληρώνει όλες τις απαραίτητες και αναγκαίες προϋποθέσεις για να αποτελέσει ένα απο τα πιό ανταγωνιστικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης την εποχή της παγκοσμιοποίησης, λειτουργώντας, παράλληλα,και ως ιχνηλάτης και για άλλα ελληνικά προϊόντα.

Τα στοιχεία που παραθέτει ο πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης στο σχετικό θέμα που φιλοξενείται στο portal της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ είναι εξόχως αποκαλυπτικά και δίνουν το μέτρο των δυνατοτήτων που υπάρχουν για αρκετές ανταγωνιστικές και όχι επιδοτούμενες καλλιέργειες στην χώρα μας.

Υ.Γ:Το μυστικό της επιτυχίας πέραν του ιδίου του προϊόντος ας αναζητηθεί και πάλι στην πολλαπλώς συκοφαντημένη στον αγροτικό κόσμο έννοια της σύγχρονης επιχειρηματικότητας!!!

Υ.Γ2:Για όλους όσοι ενδιαφέροντα για την ιστορία του κρόκου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: