5.12.07

Δαίμονες, υπερπατριώτες και οι συνήθεις τριτοδιεθνιστές


Εν έτει 2007 –ολοκληρώνεται όπου νάνε και ο κύκλος της πρώτης (μεταβατικής) δεκαετίας του νέου αιώνα- οι διεθνείς σχέσεις της χώρας συνεχίζουν να αποτελούν αντικείμενο «ιδεολογικής» διαμάχης και μικροπολιτικάντικης αντιπαράθεσης προσωπικών σκοπιμοτήτων και προσδοκιών.

Το ΝΑΤΟ και κάθε αναφορά σε αυτό εξακολουθεί να αποτελεί μια καλή ευκαιρία συναγερμού των απανταχού της επικράτειας «συνοριοφυλάκων» οι οποίοι πέραν όλων των άλλων ιδιοτήτων τους είναι προπαντός και αμετακλήτως… αντιιμπεριαλιστές!!!

Και καλά και άγια τα πράγματα με το ΚΚΕ, το οποίο -ως γνήσιο τέκνο του τριτοδιεθνισμού- εξακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια ΓΟΧ να αναμασά τα ίδια και τα ίδια από τα τέλη της πρώτης δεκαετίας του προηγούμενου αιώνα αλλά εκείνοι οι όψιμοι αντιιμπεριαλιστές του λεγόμενου πατριωτικού ρεύματος πασών των κομματικών σχηματισμών δεν παίζονται!!! Η γραφικότητα κάπου βρίσκει και τα όρια της!!!

[Τουλάχιστον το ΚΚΕ είχε το πολιτικό ανάστημα να εκδώσει ανακοίνωση για να καταγγείλει ορθά κοφτά ως «τρομοκρατικό μέτρο» τη συμφωνία των 5 σημείων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών, της Ελλάδας και της Τουρκίας. Τα μισόλογα των άλλων όψιμων αντιιμπεριαλιστών δεν καταλαβαίνω. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι εφαπτόμενοι κύκλοι των υπερπατριωτών ας βρουν πρώτα το κουράγιο να αρθρώσουν έστω και μια λέξη για τον «θρίαμβο» της Ενωμένης Ρωσίας και το όχι της κάλπης στον νέο Μπολιβάρ της Λατινικής Αμερικής και μετά στη διάθεση τους για τα υπόλοιπα…].

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

情趣商品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣,視訊聊天室

麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,遊戲,線上遊戲,cs online,搓麻將,矽谷麻將,明星三缺一, 橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,電玩快打

情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情竹園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,色情影片,情趣內衣,情趣睡衣,性感睡衣,情趣商品,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室 ,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080苗栗人聊天室,080聊天室,視訊交友網,視訊

借錢,黃金,黃金回收,黃金價格,黃金買賣,當舖

A片,A片,成人網站,成人影片,色情,情色網,情色,AV,AV女優,成人影城,成人,色情A片,日本AV,免費成人影片,成人影片,SEX,免費A片,A片下載,免費A片下載,做愛,情色A片,色情影片,H漫,A漫,18成人

a片,色情影片,情色電影,a片,色情,情色網,情色,av,av女優,成人影城,成人,色情a片,日本av,免費成人影片,成人影片,情色a片,sex,免費a片,a片下載,免費a片下載,成人網站,做愛,自拍