20.9.05

Η εξ Αμερικής συνηγορία.


Μια από τις πιο δυναμικές πρόσφατες παρεμβάσεις στον ανοιχτό δημόσιο διάλογο που διεξάγεται σε παγκόσμιο επίπεδο για το flat tax είναι εκείνη του Steve Forbes.

Ο επικεφαλής της ομώνυμου εκδοτικού ομίλου με πλήθος τίτλων περιοδικών και ηλεκτρονικών εκδόσεων (μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το Forbes Magazine) και δύο φορές στο παρελθόν διεκδικητής του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων για την Προεδρία των ΗΠΑ εξέδωσε μόλις τον περασμένο Ιούλιο το βιβλίο του με τίτλο "Flax Tax Revoloution" όπου παρουσιάζει με ολοκληρωμένο τρόπο την πρόταση του για τη μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση που κατείχε και συνεχίζει επίμονα και σταθερά να κατέχει διακριτή και απολύτως προβεβλημένη θέση στην ατζέντα του.

Με μια έννοια, ο Forbes, πέραν της συγγραφικής του ιδιότητος και αλλά και των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, παραμένει ένας ακτιβιστής που αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα για να προωθήσει τις ιδέες του, να συγκεντρώσει τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη και να επηρρεάσει τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς πολιτικούς εκπροσώπους προς την κατεύθυνση της καθιέρωσης. Σε μια απο τις πρόσφατες καμπάνιες που διεξάγει ενθαρρύνει, πέραν όλων των άλλων, τους αναγνώστες του βιβλίου, να προωθήσουν τις ιδέες του δημιουργώντας ο καθένας το δικό του blog.

('Ολα όσα θα ήθελε να μάθει κανείς για το βιβλίο του Forbes αλλά και για τις προτάσεις του σχετικά με το Flat Tax με ένα κλικ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: