5.10.05

'Ενας Επίτροπος για όλες τις δουλειές.


Είδαν κι αποείδαν ότι ο αρχηγός του μετασημιτικού Πασόκ με το "μεγάλο στοίχημα" δεν τραβάει και επιστράτευσαν -προφανώς δίχως να τον ρωτήσουν- τον έμπειρο περί τα δημοσιονομικά επίτροπο Almunia.

"Αγριεύει ο Αλμούνια", ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο του "Βήματος". Από κοντά και η απογευματινή θυγατέρα του ΔΟΛ που αποφαίνεται ότι ο νέος προϋπολογισμός μένει μετεξεταστέος (τίτλος στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας "Τα Νέα").

Κι ας μην έφθανε αυτό η ίδια εφημερίδα -που εξακολουθεί σε όλους τους τόνους να μας υπενθυμίζει ότι βρίσκεται σταθερά ενταγμένη στο fun club της "ισχυρής, δια της δημιουργικής λογιστικής, Ελλάδας"- σπεύδει να αποδώσει "κίντρινη κάρτα" στον υπουργό Οικονομίας, ο οποίος θεωρείται ότι το έχει"φάει" το "χαστούκι" απο τις Βρυξέλλες!!!

Το επικοινωνιακό παιχνίδι της Χαριλάου Τρικούπη -με ή χωρίς βοήθεια απο τις Βρυξέλλες- καλά κρατεί και επιχειρεί με εντυπωσιακά δάνεια κάθε μορφής και προέλευσης να καθοδηγήσει τα έντυπα αλλά και τα ηλεκτρονικά μέσα σε καθημερινές καταστροφολογικού χαρακτήρα καμπάνιες. Αλλά, το ζήτημα δεν είναι το τι επιχειρεί η Χαριλάου Τρικούπη αλλά το πώς αντιμετωπίζει αυτού του είδους τις καμπάνιες η κυβέρνηση στο σύνολο της.

Η υπόθεση Almumia - το "κερασάκι" της επίθεσης - δεν είναι αποκλειστικά και μόνο μια υπόθεση με αποκλειστικό "στόχο" τον Γιώργο Αλογοσκούφη και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: